Therapiesessie

Wil je graag dat ik met je meekijk hoe je wat makkelijker loskomt van een stresssituatie, heb je gewoon even een steuntje in je rug of wat hulp nodig om te ontspannen? Maak dan een afspraak voor een los consult.

Voor lichte spanningsklachten geldt dat we het laagdrempelig insteken. We gaan niets groter maken dan dat het is en we gaan doelgericht te werk. Vaak zijn drie tot vijf sessies voldoende weer verder te kunnen.

Programma

Heb je al langere tijd (chronische) klachten of wil je een thema inbrengen, dan kun je ook overwegen om een programma te volgen van 7 of 10 sessies, omdat je dan voordeliger uit bent. En het staat je natuurlijk vrij om losse sessies te volgen. Belangrijk is, wat voor jou past.

Met 7 of 10 sessies is er vaak al antwoord op een vraag en een proces op gang gekomen. Wil je daarna een verdieping in je proces, kunnen we ook verder werken.

praktijruimte-eigen-kracht

Hoe werkt een consult?

Een eerste (telefonische of online) kennismaking van ongeveer 30 minuten is gratis.

Hierin luister ik naar je verhaal, kun je vragen stellen en vertel ik wat over mijn werkwijze en wat ik voor je kan betekenen. Als je besluit een vervolgafspraak te maken, dan ontvang je van mij een intakeformulier, waarna we een intakegesprek inplannen.

De vragen in het intakeformulier zijn bedoeld om je eigen therapeutische proces verder op gang te brengen en te verdiepen.

Het intakegesprek is een betaalde afspraak waarin we het intakeformulier doornemen en waar nodig maken we je hulpvraag concreter. We bespreken samen de focus van de therapie en we spreken de frequentie af waarin we evalueren. Vaak gaan we in de intakesessie al aan de slag.

Aan het eind van het proces maken we ruimte om je doorgemaakte verandering te markeren en bekrachtigen. We stemmen samen af in welke vorm we dat doen. Dat kan bijvoorbeeld door in de laatste sessie, het laatste half uur hiervoor ruimte te maken of een afrondingssessie in te plannen.

Tarief consulten

Een intakegesprek en/of een sessie duurt 75 minuten en kost € 90

Minima en studenten € 70

Voor bedrijven/ZZP’ers is het tarief van € 90 exclusief btw.

 

Vergoeding

Op dit moment worden mijn sessies niet vergoed. Ik ben wel aangesloten bij Beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT).

 

Annuleren

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afspraak. Kun je plotseling niet op een afspraak komen? Dan wordt de tijd die was gereserveerd voor de afspraak in rekening gebracht.

Boek je therapiesessie

Hieronder kan je zelf je therapiesessie bij me inplannen. Wil je graag eerst even overleggen of telefonisch je afspraak inplannen neem dan gerust contact met me op. Wil je eerst een kennismaking inplannen kan dat hier.

Heb je een vraag?

Stuur deze via het onderstaande formulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.
Of bel me op: 06 40 370 042

* Geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Lees meer hierover in mijn privacybeleid.