Hoe gaat het met je?

De zomer is vaak een tijd van bezinning, na de vakantie ga je het echt anders doen! Toch lijk je misschien ongemerkt weer in oude patronen terug te vallen. Willen maakt alweer plaats voor moeten.

De invloed die je zelf uit kan oefenen op het jachtige leven is beperkt. Gelukkig heb je wel invloed op hoe je daar zelf mee omgaat. Je kan soms even afstand nemen en zorgen dat je stevig genoeg in je schoenen staat om relaxed met zaken om te gaan.

Een biodynamische massage is de ultieme manier om weer in contact te komen met jezelf. Zo zorg je dat jij tegen dit jachtige leven bent opgewassen. Proberen?

Speciale najaarsactie

Massagesessie van 75 minuten geen € 85 maar € 65!

massage-tegen-stress

Biodynamische massage

Biodynamische massage is een zachte en uitnodigende manier om contact te maken met je lichaam. Aanraking helpt je uit je hoofd te komen en te voelen in je lijf. Spanning wordt op verschillende weefsellagen afgevoerd, wat vitaliserend werkt op je hele organisme.

Een massage is even tijd en aandacht voor jezelf om te ontspannen. Een echte investering in je welbevinden en gezondheid.

Je ervaart stromen, rust en ontspanning. Je voelt je weer in contact met jezelf, verfrist en vitaal.

Hoe werkt een massage?

Kom je voor het eerst, dan nemen we de tijd om kennis te maken en te bespreken hoe het met je gaat. Wat speelt op dit moment in je leven en wat zijn je wensen voor de massage(therapie).

Ook tijdens vervolgsessies nemen we de tijd om eerst even aan te komen en te landen met een kop thee en evalueren we hoe het met je gaat.

Afhankelijk daarvan stem ik met je af welke biodynamische massage of een combimassage, op dat moment het beste past en wat jouw lichaam aangeeft.

Dit kan een massage zijn die ontspannend of juist activerend is. Steunend, bevestigend of meer gericht op loslaten.

Een massage wordt op een heerlijk zachte massagetafel gegeven. Afhankelijk van de massage en wat voor jou goed voelt, wordt een massage over de kleding heen gegeven of op de huid. Ook werken we met de psychoperistaltiek die we met behulp van een stethoscoop hoorbaar maken, als dit voor jou goed voelt.

Je krijgt na afloop van de massage even de tijd om in alle rust na te voelen. Ook is er ruimte voor vragen of het delen van je ervaring.

Speciale naajaarsactie

Massagesessie van 75 minuten geen € 85 maar € 65!

Annuleren

De afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afspraak. Kun je plotseling niet op een afspraak komen? Dan wordt de tijd die was gereserveerd voor de afspraak in rekening gebracht.

|

“Erg fijne ervaring met de massage. Fijne omgeving. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Els neemt de tijd en laat je nadenken over wat er van binnen gebeurd. Zo ervaarde ik dat er veel energie stroomde in mijn rechter voet. En merkte ik aan het begin dat mijn ademhaling kort en klein was. Aan het einde was deze ontspannen en normaal. Ik ervaarde een mega fijne ontspanning in mijn hele lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar! Absolute aanrader!”

Anoniem, 25 jaar

Boek je massage

Hieronder kan je zelf je massage bij me inplannen. Wil je graag eerst even overleggen of telefonisch je afspraak inplannen neem dan gerust contact met me op.

Sorry this appointment type isn't available, please check back later

Heb je een vraag?

Stuur deze via het onderstaande formulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.
Of bel me op: 06 40 370 042

* Geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Lees meer hierover in mijn privacybeleid.