Eigen-Kracht-Praktijk-logo
Donkere-maanden-massage-eigen-kracht

De donkere maanden massage

Heerlijk toch die donkere maanden? Feestdagen, knusse avonden bij het haardvuur, met een boek op de bank.

Of voel je juist in deze wintermaanden dat je wordt geleefd door je omgeving? Druk met werk, inkopen doen voor de feestdagen en een volle privé agenda. Je hebt net wat minder ontspanmomenten, je mist de zon in je gezicht…

Juist in deze donkere wintermaanden kan spanning zich ophopen in ons lichaam, we voelen dat fysiek en in ons hoofd. Dit is daarom het moment voor een biodynamische massage die deze spanning afvoert.

massage-tegen-stress

Hoe werkt een massage?

Kom je voor het eerst, dan nemen we de tijd om kennis te maken en te bespreken hoe het met je gaat. Wat speelt op dit moment in je leven en wat zijn je wensen voor de massage(therapie).

Afhankelijk daarvan stem ik met je af welke biodynamische massage of een combimassage, op dat moment het beste past en wat jouw lichaam aangeeft.

Dit kan een massage zijn die ontspannend of juist activerend is. Steunend, bevestigend of meer gericht op loslaten.

Een massage wordt op een heerlijk zachte massagetafel gegeven. Afhankelijk van de massage en wat voor jou goed voelt, wordt een massage over de kleding heen gegeven of op de huid. Ook werken we met de psychoperistaltiek die we met behulp van een stethoscoop hoorbaar maken, als dit voor jou goed voelt.

Je krijgt na afloop van de massage even de tijd om in alle rust na te voelen. Ook is er ruimte voor vragen of het delen van je ervaring.

Speciale donkere maanden actie

 

Massagesessie van 75 minuten
Geen € 90 maar  € 75

 

Biodynamische massagetherapie

Biodynamische massagetherapie is een effectief middel om dieperliggende oorzaken van mentale en fysieke klachten te behandelen. Massage als lichaamsgerichte therapie geeft verdieping. Ervaringen worden niet alleen opgeslagen in je geest, maar ook in je lichaam. We gaan samen op ontdekkingsreis om uit te vinden wat je lijf je probeert te vertellen met die pijnlijke schouders of rug, stijve nek, hoofdpijn, spanning in je buik of borstgebied.

Tijdens de massagetherapie ga je ontdekken waar je onbewust iets vastzet, aanspant, tegenhoudt of waar iets in de ‘schrik’ gaat. Je gaat de reacties van je lichaam en de gevoelens die daarbij horen herkennen.

Je leert wat nodig is om te ontspannen en krijgt meer inzicht in de wisselwerking tussen je lichaam en geest. De biodynamische massage helpt opgehoopte spanning op een zachte manier los te maken, te verwerken en af te voeren.

Kwaliteiten als acceptatie, vertrouwen, innerlijke kracht, liefde en plezier worden weer voelbaar. Je gaat jezelf meer waarderen en je komt emotioneel meer in balans. Je zult ook merken dat het je helpt om meer bij jezelf te blijven en je gevoelens makkelijker te uiten.

Daarvoor maak ik gebruik van verschillende soorten massages, die stress-afvoerend, ontspannend, ondersteunend, vitaliserend, ruimtegevend, begrenzend of bevestigend kunnen werken.

|

“Erg fijne ervaring met de massage. Fijne omgeving. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Els neemt de tijd en laat je nadenken over wat er van binnen gebeurd. Zo ervaarde ik dat er veel energie stroomde in mijn rechter voet. En merkte ik aan het begin dat mijn ademhaling kort en klein was. Aan het einde was deze ontspannen en normaal. Ik ervaarde een mega fijne ontspanning in mijn hele lichaam. Zeker voor herhaling vatbaar! Absolute aanrader!”

Anoniem, 25 jaar

Boek je massage

Hieronder kan je zelf je massage bij me inplannen. Wil je graag eerst even overleggen of telefonisch je afspraak inplannen neem dan gerust contact met me op.

Sorry this appointment type isn't available, please check back later

Heb je een vraag?

Stuur deze via het onderstaande formulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.
Of bel me op: 06 40 370 042

* Geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Lees meer hierover in mijn privacybeleid.