Ontdek hoe je vrijuit leeft zonder paniek­aanvallen…

Denk je eens in…

Hoe je leven zal zijn als je nooit meer een paniekaanval hebt en je lekker ontspannen door het leven gaat.

Stel je voor hoeveel energie je hebt… en zelfvertrouwen.

Je hebt dan weer zin om mensen te ontmoeten en leuke dingen te doen. Een dagje eropuit te gaan en volop te genieten. Ontspannen thuiskomen met een heerlijk voldaan gevoel.

zonder-paniekaanval-naar-buiten

Voor jouw niet haalbaar?

Je denkt misschien, leuk verhaal maar ik heb al zoveel geprobeerd, voor mij is dat niet realistisch.

Dat is het wel. Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om gelukkig te zijn. Ondanks wat je hebt meegemaakt of hoe moeilijk je leven op dit moment is. 

Nadat ik zelf paniekaanvallen heb overwonnen is het mijn missie om anderen te helpen van hun paniekaanvallen af te komen. Als biodynamisch (psycho)therapeut en psychosociaal therapeut help ik dagelijks mensen naar een vrij en gelukkig leven.

reken-af-met-paniekaanvallen

“Ik heb de afgelopen maand geen paniekaanvallen meer gehad. Ik kan me niet herinneren zo lang zonder te zijn geweest. En dat is nog maar het begin.”

deelnemer programma

3-stappen-paniekaanvallen-afkomen

In 3 stappen paniekaanvallen de baas

In het programma ‘vrijuit leven zonder angst’ help ik mensen in drie stappen van hun paniekaanvallen af te komen.

Stap 1

De eerste stap is dat je leert wat er in je lichaam gebeurt bij een paniekaanval. In deze stap geef ik je een techniek die je gelijk toe kan passen. Met deze eerste belangrijke stap kan je vandaag al aan de gang.

Stap 2

De volgende stap is weer contact maken en voelen in je lijf. Je gaat ontdekken hoe jouw lichaam reageert op spanning en in welke situaties. En je leert vaardigheden hoe je van spanning naar ontspanning komt. 

Stap 3

Hoe meer ontspanning in je lijf, hoe minder of geen paniekaanvallen je hebt. Dan ontstaat ruimte voor de laatste stap. Het verwerken van weggestopte emoties. Te ontdekken welke overleefpatronen nodig zijn geweest om in situaties overeind te blijven. En je leert andere manieren om met stressvolle situaties om te gaan.

 

“Ik heb de afgelopen maand geen paniekaanvallen meer gehad. Ik kan me niet herinneren zo lang zonder te zijn geweest.’ En dat is nog maar het begin.”

deelnemer programma

Download e-book 'eerste hulp bij paniekaanvallen'

Geef hieronder je naam en e-mailadres op en je ontvangt het e-book direct in je mailbox. 

Je krijgt tevens aanvullende en waardevolle informatie. Jouw gegevens worden niet gedeeld, ik werk namelijk via dit privacy beleid. Je kunt je op elk moment gewoon weer uitschrijven.